Авто портал

Автомобильный портал - автомобили, авто-новости, тюнинг статьи, тест-драйвы и др.

auto-car.ucoz.ru

Янукович призначив донецького педіатра новим міністром охорони здоров'я

Янукович призначив донецького педіатра новим міністром охорони здоров'я Як відзначає прес-служба глави держави, під час зустрічі з Аніщенком президент наголосив, що реформування медичної галузі є найважливішим пріоритетом влади.

«Я маю велику надію, що ви як відповідальна людина візьметеся за цю справу і будете впевнено її вести. Такий шанс я вам даю. І буду постійно тримати це питання на контролі», – наголосив Янукович.

Президентзауважив, що Міністерство охорони здоров’я має очолювати фахівець, який компетентно запроваджуватиме реформи у медичній сфері.

«На цій посаді потрібна, по-перше, досвідчена людина. По-друге, людина, яка розуміє, в якому стані зараз знаходиться українська медицина, людина, здатна згуртувати навколо себе команду й ефективно реформувати систему охорони здоров’я», – зазначив він.

У свою чергу Аніщенко наголосив, що розуміє всю складність завдань, поставлених перед ним, і запевнив, що докладе всіх зусиль для негайного покращення ситуації у сфері охорони здоров’я.

Зазначимо, що з грудня 2010 року Аніщенко займав посаду першого заступника міністра охорони здоров'я.

Раніше він працював на посаді начальника управління охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації.

Олександр Аніщенко народився в 1950 році в Краматорську, працював лікарем-педіатром і головним лікарем в міській дитячій лікарні № 5 міста Донецька.

Нагадаємо, Янукович 17 травня звільнив міністра охорони здоров'я Іллю Ємця, який був призначений на цю посаду в грудні 2010 року. За даними джерел «Дзеркала тижня», безпосереднім приводом, після якого міністр охорони здоров’я Ілля Ємець поклав на стіл президента заяву про відставку, стала боротьба за контроль фармринку.
  • Вторник, 24.05.2011, 15:17
  • Власть
  • Добавил: fozzy
  • Просмотров: 446
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]