Авто портал

Автомобильный портал - автомобили, авто-новости, тюнинг статьи, тест-драйвы и др.

auto-car.ucoz.ru

Депутати російської Держдуми з’їдуться відзначати 22 червня до Львова

Депутати російської Держдуми з’їдуться відзначати 22 червня до Львова Депутати Державної думи Росії мають намір відвідати Львів 22 червня для вшанування пам'яті загиблих у Великій Вітчизняній війні. Про це повідомив депутат Верховної ради від Компартії Олександр Голуб.

"Оскільки був інцидент стосовно російського консула, низка депутатів Державної думи, до слова кажучи - не тільки комуністів, вирішили приїхати в цей день і покласти квіти", - сказав він.

При цьому Голуб не уточнив кількість і прізвища цих депутатів. Водночас він повідомив, що 22 червня у Львів також мають намір приїхати депутати обласних рад різних регіонів України.

Як відомо, 9 травня у Львові сталися сутички між прихильниками і супротивниками святкування Дня Перемоги.

Інцидент викликав обурення Росії: націоналісти начебто відібрали в співробітників російського консульства вінок зі стрічкою державного прапора РФ і розтоптали його.

Пізніше лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що Комуністична партії України і Комуністична партія Російської Федерації мають намір 22 червня провести спільну акцію у Львові з використанням червоних прапорів.

У свою чергу львівська влада, побоюючись нових провокацій, закликала усіх політиків утриматись від проведення 22 червня будь-яких масових акцій.
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]