Авто портал

Автомобильный портал - автомобили, авто-новости, тюнинг статьи, тест-драйвы и др.

auto-car.ucoz.ru

Близько тисячі підприємців Львівщини вирушають на марш протесту до Києва

Близько тисячі підприємців Львівщини вирушають на марш протесту до Києва 18 травня близько тисячі підприємців зі Львівщини вирушають до Києва, щоб приєднатися до учасників всеукраїнської акції протесту «Вперед!», запланованої на 19 травня.

Про це ZAXID.NET повідомив член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України Ігор Гурняк.

І.Гурняк поінформував, що ряд громадських організації і рухи підприємців Львівщини підтримують цю акцію протесту, учасників Асамблеї, оскільки підтримують усі акції, скеровані на захист конституційних прав громадян.

Акцію «Вперед!» організовує Рада підприємців України, створювана при Верховній Раді, але так і не легітимізована спікером В.Литвином. І.Гурняк додав, що ряд представників Львівщини брали участь у роботі Ради над розробкою законопроектів, зокрема щодо спрощеної системи оподаткування.

Учасники акції протесту «Вперед!» мають ряд вимог: зупинити ріст цін, тарифів, безробіття, збільшення пенсійного віку, відміну мораторію на продаж землі. Також вони вимагатимуть прийняти пакет «Народних реформ» - в інтересах громадян, серед яких – зміна спрощеної системи оподаткування, без касових апаратів, складного обліку та звітності, зменшення розміру єдиного соціального внеску для підприємців та відміна його для пенсіонерів і інвалідів. Також вони вимагатимуть передати кошти від приватизації «Укртелекому» на зростання пенсій.

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]